Amazon Year End Quiz Answers: Win 1 Year Free Shopping

All Amazon year end quiz answers is here. You all might be searching for Amazon quiz answer today. So finally here are the answers. Just enjoy Rs.5000 free Amazon pay balance by just answering five questions.

As you all know that Amazon conduct their Amazon quiz almost everyday and they offer free smartphone or free Amazon pay balance. So give a try might you all win something.

In this quiz you have to answer five simple questions. There will be twenty winners who will get Rs.5000 free Amazon pay balance. The quiz is started on 13h of December, 2017 and will live till 15th of January, 2018.

Also read our Amazon Today Quiz Answers where we usually add answer of amazon quiz. So without wasting time just follow our steps.

Amazon Year End Quiz Answers

Amazon Year End Quiz Answers

How to Play Amazon Year End Quiz

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of ” Amazon Year End Quiz Answers ” , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon Year End Quiz Answers


1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

 

Ans: Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

 

Ans: Newton

3. Which of these is NOT a film released in 2017?

 

Ans: Inside Out

4. What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

 

Ans: The International Year of Sustainable Tourism for Development

5. In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

 

Ans: Rooster

6. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

 

Ans: Miss World

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

 

Ans: Nokia 1100

8. Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

 

Ans: Kochi Tuskers Kerala

Terms & Conditions

  • Offer is valid till 31st of December, 11:59:59 PM (IST)
  • One user have to answer all eight questions to participate in the contest.
  • There will be a total of one participants who will be selected as winners of the Contest.
  • The winner will announced on 15th of January, 2018.
  • The winners will be eligible to win Rs.10,000 credited monthly for 1 year, i.e., a total sum of Rs.1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs.10,000 each which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

Amazon Quiz of December 2017

Check Winner of Amazon Quiz

Many of you might be not knowing how to check the winners. So we have given a small steps from which might you check you winners easily.

Lots of people answer the quiz but not check is they are winner or not. So check the winner always when the winners are announced.

  1. First of all visit Amazon winner page
  2. Check the contest & click on it
  3. Then search your name
  4. Finally done, if you will be winner then they will contact you via email
  5. That’s it

Final Word of Amazon Year End Quiz Answers

Here finally we have completed our post on Amazon Year End Quiz Answers if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

Leave a Reply