facebook

Amazon Quiz Answers Today – 18th January | One Plus 5T Quiz

Presenting Amazon quiz answers today in which you will get all Amazon quiz time answers. You all must be thinking that what are Amazon Quiz? Then listen Amazon organizes a contest in which user can win big prices by answering some simple questions. It is a lucky draw type contest so not everyone who answers correctly wins.

But yes some of the lucky users will win and Amazon team will contact them. So this does not mean that you will leave without playing the quiz. You should give answer because giving answer will not talk your half and hour, it will just take 4-5 minutes.

You can also check whether you have won or not. We have added the page link where the winners name are announced. So without wasting time just follow our steps.

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today

How to Play Amazon Quiz

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of Amazon Quiz , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon Quiz Answers Today – 18th January, 2018  –  Amazon One Plus 5T Quiz Answers

Amazon One Plus 5T Quiz

1) The Lava Red color on the OnePlus 5T is inspired by what?

 

Ans: Dynamic nature of lava

2) OnePlus 5T is powered by which processor?

 

Ans: Snapdragon 835

3) What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Lava Red variant?

 

Ans: 8 GB

4) What are the primary Dual camera specifications on the OnePlus 5T?

 

Ans: 16MP + 20MP

5) When does the sale start for the OnePlus 5T Lava Red edition?

 

Ans: 20th January 2018, 12 noon

Amazon Galaxy A8+ Quiz

1. What is the aspect ratio of the Samsung Galaxy A8+ Infinity display?

 

Ans: 18:5:9

2. The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

 

Ans: 6GB

3. Which certification of the A8+ ensures the device is water and dust proof?

 

Ans: IP68

4. Which of these can you NOT do with Samsung Pay?

 

Ans: Teleport to Hawaii

5. How much is the maximum expandable memory the A8+ supports?

 

Ans: 256 GB

Amazon Nokia 8 Quiz

Amazon Nokia 8 Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today

1. The Nokia 8’s dual sight mode is called

 

Ans: Bothie

2. The Nokia 8 is built on which Qualcomm mobile platform ?

 

Ans: Snapdragon 835

3. Which of these lens manufactures did Nokia Partner with for the Nokia 8?

 

Ans: Carl-Zeiss

4. Which version of Android is the Nokia 8 currently upgradable to?

 

Ans: Oreo

5. The Nokia 8 is packed with how much RAM?

 

Ans: 4GB

Amazon LG V30+ Quiz Answers

Amazon LG Quiz Answers

Amazon Quiz Answer Today

1.  While recording videos on the LG V30+, which feature lets you zoom in to anywhere on the screen?

 

Answer:- Point Zoom

2. In video recording mode, which of these describes the ‘Cine effects’ feature on the LG V30+?

 

Answer:- Professional color-grading presets

3.The 10-bit HDR sensor on the LG V30+ rear camera processes over ___ colors. Fill in the blanks.

 

Answer:- 1 Billion

4. The MQA decoder on the LG V30+ allows you to listen to Hi-Fi sound while streaming.

 

Answer:-True

5.What is the display type on the LG V30+?

 

Answer:-  6″ P-OLED Display

Amazon January Quiz Answers

Amazon Quiz Answer Today

Amazon Quiz Answer Today

1. Which of these is NOT celebrated in January?

 

Answer:  Black Friday

2.  As per which of these calendars are we in the year 2018?

 

Answer: Gregorian Calendar

3. Where will the  2018 Commonwealth Games be hosted?

 

Answer: Australia

4.  SpaceX is expected to fly two private citizens on a week-long trip around the Moon by late 2018.

 

Answer: True

5.Which is both the coldest month of the year in the Northern Hemisphere and the warmest month of the year in the Southern Hemisphere?

 

Answer: January

6.  Which of these states is scheduled to have State elections in 2018?

 

Answer: Rajasthan

Amazon Honor View 10 Quiz Answers

Amazon Honor Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today

1. The Honor View 10 comes with a Dual-lens AI camera. What does ‘AI’ stand for in this context?

 

Ans: Artificial intelligence

2. Which chipset does the Honor View 10 have?

 

Ans: Kirin 970 AI chipset

3. What is the inbuilt RAM & ROM combination on the Honor View10?

 

Ans : 6GB + 128 GB ROM

4. Which of these is NOT a feature of the Honor View 10?

 

Ans : Portable Fondue pot

5. Does the Dual Sim of the Honor View 10 support 4G Volte on both slots?

 

Ans: Yes

Amazon Set Wet Quiz

Amazon Set Wet Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today


1. Who is the brand ambassador for Set Wet Wax?

 

Ans: Ranveer Singh

2. Which of these is NOT a hairstyle for men?

 

Ans: Peacock

3. Which of these are ingredients in Set Wet Wax?

 

Ans: Water and Gel

4. 3 of the below statements are myths and one is a fact. Identify the fact.

 

Ans: Hair wax allows both matte and glossy texture

5. Which of these is NOT a type of hair styling product?

 

Ans: Rock

Amazon Super Value Day Quiz Answers

Amazon Super Value Day Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today

1. Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

 

Ans: Rs.1200

2. Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

 

Ans: True

3. Mr. Y wanted to purchase beauty products for his wife during Super Value Day. Will he be eligible for the cashback for any Beauty product purchased on Amazon?

 

Ans : No, selected products eligible for cashback

4. After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

 

Ans : 72 hour

5. During Super Value Day, one can avail a cashback of 20% with a minimum purchase?

 

Ans: Rs.4000

Previous Super Value Day Quiz Answers

1. Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

 

Ans: Rs.1200

2. Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

 

Ans: True

3. Mr. X purchased monthly groceries worth Rs 1500. What is the maximum cashback Mr. X can avail during Super Value Day?

 

Ans : Rs.225

[/alert-warning]

4. Customers using which bank’s credit or debit card are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?

 

Ans : ICICI

5. Which of the following would NOT be eligible for the Super Value Day cashback offer?

 

Ans: Electronic and Furniture

Amazon Year End Quiz Answers

Amazon Year End Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today


1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

 

Ans: Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

 

Ans: Newton

3. Which of these is NOT a film released in 2017?

 

Ans: Inside Out

4. What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

 

Ans: The International Year of Sustainable Tourism for Development

5. In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

 

Ans: Rooster

6. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

 

Ans: Miss World

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

 

Ans: Nokia 1100

8. Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

 

Ans: Kochi Tuskers Kerala

 

Amazon TCL Quiz Answers  – 27th December, 2017

Amazon TCL Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today


1. In which century was the TV invented?

 

Ans: 20th Century

2. Which of these popular TV shows is NOT based on a Novel?

 

Ans: F.R.I.E.N.D.S

3. How many times in 4K TV resolution better than a a FULL HD TV resolution?

 

Ans: 4 Times

4. Which of these can you NOT do on a TCL 4K Smart TV?

 

Ans: Fly to the moon

5. How many service centers does TCL have across India?

 

Ans: 180+

Amazon Alcatel Quiz Answers – 25th December, 2017

Amazon Alcatel Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today


1. The Alctael A5 allows you to replace its modular back covers (MODs), which add distinctive features to the phone. What are the MODs currently available for the A5?

 

Ans: Power + MOD and LED MOD

2. With the Power+ MOD, how much battery would the A5 have in total?

 

Ans: 5900 mAh

3. The Alcatel A5’s fingerprint sensor’s customization feature lets you launch an app with each of your fingerprints

 

Ans: True

4. Which of these LED MOD features lets you sync your music to your LED lights?

 

Ans: Light show

5. How can you capture the colors around you on your LED MOD cover?

 

Ans: By clicking a picture

 

Amazon Olay Quiz Answers – 22nd December

 

1- Which of these components help fight ageing?

 

Ans- Anti-oxidants

2- Which of these signs of ageing does Olay NOT target?

 

Ans- Memory Loss

3- What was the Olay brand originally known as?

 

Ans- Oil of Olay

4- Which of these is NOT a range of Olay products?

 

Ans- Youth Cream

5- The key ingredients in Olay products, VitaNiacin is a combination of?

 

Ans- Vitamins

Amazon Pay Quiz Answers – 21st December, 2017

Amazon Pay Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today

1- Weekend deals powered by Amazon Pay get you up to 50% cashback on food orders & movie tickets on websites/apps like Faasos, bookMyShow & more.

 

Ans- True

2- Which of the following payment method can NOT be used for paying on partner websites/apps using Amazon Pay?

 

Ans- Gold

3- For booking movie tickets, which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment yet?

 

Ans- Your friend’s home theater

4- While booking movie tickets on BookMyShow using Amazon Pay, what is the maximum cashback you can currently get?

 

Ans- Rs.125

5- While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner stes and apps, what login credentials would you use?

 

Ans- Amazon.in Username and Password.

Amazon Fashion Quiz Answers – 21st December, 2017

Amazon Fashion Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today

1. Who created the first pair of blue jeans?

 

Ans: Levis Strauss

2. What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called ?

 

Ans: Rheson

3. Where would you wear espadrilles?

 

Ans: On your feet

4. What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called?

 

Ans:

5. When is the Amazon Wardrobe Refresh sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

Amazon Gift Card Quiz Answers

Amazon Gift Card Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today

1. Once claimed, Amazon Gift Cards get added as Amazon pay Balance.

 

Ans: True

2. The Amazon Gift Cards store in India does NOT include cards for which of these occasions?

 

Ans: Black Friday

3. Amazon Gift Card are NOT available in which of the following physical formats?

 

Ans: Kryptonite

4. The recently launched ‘Schedule e-gift cards’ feature allows you to schedule email Gift Cards for a future delivery date of up to 3 months.

 

Ans: True

5. Which of the following is NOT a benefit of using Amazon Email Gift Cards?

 

Ans: Free hugs with every purchase.

Amazon Saffola Quiz Answers

1. Which of these is not a vitamin?

 

Ans: Vitamin W

2. Saffola Activ Slimming Nutri-Shake is Soy free, Gluten free and has no artificial flavor, colour added preservatives

 

Ans: True

3. Which of the following can significantly help a person lose weight?

 

Ans: Consuming Saffola Active Slimming Nutru-Shake

4. Which of the following benefits can be availed for free when you buy the Saffola Active Slimming Nutri-Shake 400g Pack?

 

Ans: Free 2 week nutritionist consultation

5. Which of the following is a direct source of a vitamin(s)?

 

Ans: The Sun

Amazon Ferrari Quiz Answers


1. Who is the founder of the Italian sports car manufacturer Ferrari?

 

Ans: Enzo Ferrari

2. Which sport is Ferrari most famously associated with?

 

Ans: Motorsport

3. What is the famous logo for Ferrari race team?

 

Ans: The Prancing Horse

4. The colour most associated with Ferrari are

 

Ans: Red and Yellow

5. What are the supporters of Scuderia Ferrari in Formula One known as?

 

Ans: Tifosi

6. When is the Amazon Fashion Wardrobe Referesh sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale Quiz Answers


1. Which city is considered the fashion capital of the world?

 

Ans: Paris

2. On which side are the buttons on all shirts for men?

 

Ans: Right

3. In the context women’s fashion, what does L.B.D. stand for ?

 

Ans: Little Black Dress

4. Who designed the first pencil skirt?

 

Ans: Christian Dior

5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

Final Word of Amazon Quiz Answers Today

Here finally we have completed our post on Amazon Quiz Answers Today if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

2 Comments

  1. Suman December 12, 2017

Leave a Reply