Amazon Pay Quiz Answers: Win Rs.1000 Pay Balance

Again we are back with another Amazon pay quiz answers where you can win Rs.1000 free amazon pay balance by just answering simple questions. The best and good thing about this amazon quiz time is that there will 200 winners. Each winner will get Rs.1000 pay balance.

Also read our Amazon Quiz Answers where we usually add answer of amazon quiz. So without wasting time just follow our steps.

Amazon Pay Quiz Answers

Amazon Pay Quiz Answers

How to Participate in Amazon Pay Quiz Answers

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of  ” Amazon Pay Quiz Banner ” , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon Pay Quiz Answers

1- Weekend deals powered by Amazon Pay get you up to 50% cashback on food orders & movie tickets on websites/apps like Faasos, bookMyShow & more.

 

Ans- True

2- Which of the following payment method can NOT be used for paying on partner websites/apps using Amazon Pay?

 

Ans- Gold

3- For booking movie tickets, which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment yet?

 

Ans- Your friend’s home theater

4- While booking movie tickets on BookMyShow using Amazon Pay, what is the maximum cashback you can currently get?

 

Ans- Rs.125

5- While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner stes and apps, what login credentials would you use?

 

Ans- Amazon.in Username and Password.

Old Answer

1. You can now load additional cash or leftover change into your Amazon Pay balance at the convenience of your doorstep when paying for cash on Delivery orders.

 

Ans: True

2. While loading cash at your doorstep, the delivery agent will request you to confirm the transaction details on their screen. What would you need to do confirm ?

 

Ans: Check amount on screen and sign

3. Which of these is a benefit of loading cash at your doorstep?

 

Ans: No need to handle change at delivery

4. You can get 20% cashback up to Rs.500 when you load cash at doorstep. What is the minimum amount of cash you need to load to be eligible for this order?

 

Ans: Rs.500

5. Which of the following can you NOT pay for using your Amazon Pay balance?

 

Ans: A trip of Mars

Previous Answer [ Not Working ]

1. Which of these is the fastest way to pay while shopping on Amazon.in?

 

Ans: Amazon Pay Balance

2. Which of the following can you Not do on the Amazon Pay page?

 

Ans: Find recipes

3. You can use Amazon Pay Balance to make payments on the Redebus, Bookmyshow & Faasos sites & apps

 

Ans: True

4. For order above Rs.250, you can get flat Rs. cashback on shopping with Amazon pay balance on Amazon.in. What is the cashback amount?

 

Ans: Rs.75

5. You can use your Amaozn pay balance to Recharge your prepaid mobile number?

 

Ans: True

Previous Answers [ Not Working ]

Q1) Which of these payment methods can you NOT use when shopping on Amazon.in?

 

Ans – Bitcoins

Q2) While paying for Cash on Delivery orders, you can now load additional cash or leftover change into your Amazon Pay balance at your doorstep.

 

Ans – True

Q3) You can get up to 20% cashback on loading cash at your doorstep into your Amazon Pay balance. What is the maximum cashback you can avail?

 

Ans – Rs 500

Q4) Which of these is NOT a benefit of using Amazon Pay balance?

 

Ans – Fits in your wallet

Q5) Which of the following can you NOT pay for using Amazon Pay?

 

Ans – An apartment on the moon

Previous Answers [ Not Working ]

1. Amazon Pay can be used to book movie tickets on many popular websites like BookMyShow, Ticketnew and Justickets

 

Answer: True

Amazon Pay can be used to book movie tickets on many popular websites like BookMyShow, Ticketnew and Justickets

2. Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay while paying on partner sites and apps?

 

Answer: Time Travel

Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay while paying on partner sites and apps?

3. Cashback for Amazon Pay offers across partner sites and apps is received in the form of ?

 

Answer: Amazon APy balance 

Amazon APy balance

4. Which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment for food orders?

 

Answer: Your Mom’s kitchen

Your Mom’s kitchen

5. While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

 

Answer: Amazon username & password

While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Terms & Conditions

  • Offer is valid till 7th of November, 11:59:59 PM (IST)
  • One user have to answer all five questions to participate in the contest.
  • There will be a total of 200 participants who will be selected as winners of the Contest.
  • The winner will announced on 31st of January, 2018.
  • The winners will get Rs.1000 free amazon pay balance in their Amazon account.

Final Word of Amazon Pay Quiz Answers

Here finally we have completed our post on Amazon PayQuiz Answers if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

Leave a Reply