Amazon OnePlus 5T Quiz Answers: Get a Chance to Win OnePlus 5T

Introducing you all with another Amazon OnePlus 5T Quiz Answers. Amazon Quiz time, today’s Quiz is on OnePlus 5T by answering which you can get a chance to win OnePlus 5T. There will five simple questions that will be asked.

On answering all correctly, you get chance to win Oneplus 5T phone for free. We have added all answers and also my check our Amazon Quiz Answers Today. Without wasting time just follow our given steps.

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers

How to Play Amazon OnePlus 5T Quiz

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of ” Amazon OnePlus 5T ” , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers


1. When does sale start for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition Smartphone?

 

Ans: December 15, 2017

2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?

 

Ans: 6.01 inch

3. What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Star Wars special Edition?

 

Ans: 8 GB

4. Which of these phrases is associated with OnePlus?

 

Ans: Never Settle

5. When is ‘Star Wars: The Last Jedi’ movie releasing in India?

 

Ans: December 15, 2017

Previous Answers [ Not Working ] 

1. What is the colour of the alert slider of the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition?

 

Ans: Red

2. In Star Wars paralance, what is common between Luke, Qui-Gon and Obi-Wan?

 

Ans: They are Jedis

3. What is the pre-installed theme in the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition Phone?

 

Ans: Star Wars

4. What is the name of Han Solo’s son who features in the Last Jedi?

 

Ans: Kylo Ren

5. When does the sale for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition begin?

 

Ans: December 15, 2017

Previous Answers [ Not Working ] 

There are five levels, just check it out.

Q1. I have a shutter, that works best when you say ‘Cheese’. What am I?

 

Answer : Camera

Q2I am known for never settling. I have many names – One, Two, Three & Five, and sometimes I have a ‘T’. What am I?

 

Answer : Oneplus

Q3.   Not every phone will give you ‘Random Access’ to 8GB memory of me. What am I?

 

Answer : RAM

Q4. A family of confections made with sugar/honey/nuts and whipped egg whites, now made famous by Android. What am I?

 

Ans – Nougat

Q5. I shoot (photos) and dash (charge). You can unlock me with your face. What am I?

 

Ans – Oneplus 5T

Terms & Conditions

  • Offer is valid till 31st of December, 11:59:59 PM (IST)
  • One user have to answer all five questions to participate in the contest.
  • There will be a total of 3 participants who will be selected as winners of the Contest.
  • The winner will announced on 15th of January, 2018.
  • The winners will get OnePlus 5T Smartphone.

Final Word of Amazon OnePlus 5T Quiz Answers

Here finally we have completed our post on Amazon OnePlus 5T Quiz Answers if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

Leave a Reply