Amazon Kindle Quiz Answers: Win Kindle E-Reader

Hello folks, here is Ankit Keshri back with Amazon kindle quiz answers from which you can win free kindle e-reader. So what are you all waiting for? Just answer the question of Amazon Kindle Quiz and get a chance to win kindle e-reader.

Also read our Amazon Quiz Answers where we usually add answer of amazon quiz. So without wasting time just follow our steps.

Amazon Kindle Quiz Answers

Amazon Kindle Quiz Answers

How to Participate in Amazon Kindle Quiz

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of  ” Amazon Kindle E-readers Quiz Banner ” , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon Kindle Quiz Answers

1. Kindle e-readers use actual ink particles and proprietary, hand-built fonts to create crisp text similar to what you see in a physical book.

 

Answer: True 

 Kindle e-readers use actual ink particles and proprietary, hand-built fonts to create crisp text similar to what you see in a physical book.

2. Which of these is NOT a feature of the All New Kindle Oasis?

 

Answer: 3D printing

Which of these is NOT a feature of the All New Kindle Oasis?

3. What is the display size of the All New Kindle Oasis?

 

Answer: 7 inch 

What is the display size of the All New Kindle Oasis?

4. What is the maximum on device storage available on the All New Kindle Oasis?

 

Answer: 32 GB

What is the maximum on device storage available on the All New Kindle Oasis?

5. In which of these fantasy novel series does the character ‘Dobby’ appear?

 

Answer: Harry Potter

In which of these fantasy novel series does the character ‘Dobby’ appear?

6. Which of these offerings gives you unlimited access to over 1 million Kindle e-books across devices?

 

Answer: Kindle Unlimited

7. Books in which of these languages are currently NOT supported on Kindle?

 

Answer: Dothraki

Books in which of these languages are currently NOT supported on Kindle?

8. Which of these is NOT a fictional language?

 

Answer: Frision

Which of these is NOT a fictional language?

9. The Whispersync feature on the Kindle helps you synchronize the last page you read across devices and apps

 

Answer: True

The Whispersync feature on the Kindle helps you synchronize the last page you read across devices and apps

10. Which of these is NOT a genre of writing in books?

 

Answer: Metal

Which of these is NOT a genre of writing in books?

Terms & Conditions of Amazon Kindle Quiz Answers

  • Offer is valid till 22nd of November, 11:59:59 PM (IST)
  • One user have to answer all ten questions to participate in the contest.
  • On answering all the quiz questions correctly, the user will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • There will be a total of 13 participants who will be selected as winners of the Contest.
  • The winner will announced on 15th of December, 2017.
  • The winner will get Kindle e-reader as prize.

Final Word

Here finally we have completed our post on Amazon Kindle Quiz Answers if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

Leave a Reply