Amazon Honor 7x Quiz Answers: Get a Chance to Win Honor 7x

Amazon Honor 7x Quiz Answers: Here you are getting a great chance to win Honor 7x in free. You just have to simply answer some questions and you will stand a chace to win Honor 7x.

There will five questions which will be asked. There will be ten winners who will get Honor 7x after declaration of result. We have added all answers and also my check our Amazon Quiz Answers. Without wasting time just follow our given steps.

Amazon Honor 7x Quiz Answers

Amazon Honor 7x Quiz Answers

How to Play Amazon Honor 7x Quiz

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of ” Amazon Honor 7x ” , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon Honor 7x Quiz Answers

1) What is the interface that Honor phones use?

 

Answer: Emotion UI

2) Which was the first AI enabled phone to be launched in India?

 

Answer: Honor View 10

3) Which of these phrases is associated with the brand Honor?

 

Answer: For the brave

4) What chipset do Honor phones use?

 

Answer: Kirin

5) What is Honor’s fast charging technology called?

 

Answer: Super Charge

Previous Answer

1. Which of these is NOT a feature of the Honor 7X?

 

Ans: Moon Walk

2. What is the screen display ratio of the Honor 7x?

 

Ans: 18:9 Full View Display

3. Honor 7X’s fingerprint scanner unlocks the phone in how much time?

 

Ans: 0.25s

4. The Honor 7x front camera offers the feature of bokeh effect with beauty mode.

 

Ans: True

5. When dows the Honor 7X go love for the sale on Amazon.in?

 

Ans: 7th December, 2017

Terms & Conditions

  • Offer is valid till 4th of December, 11:59:59 PM (IST)
  • One user have to answer all five questions to participate in the contest.
  • There will be a total of 10 participants who will be selected as winners of the Contest.
  • The winner will announced on 30th of January, 2017.
  • The winners will get Honor 7x.

For More Details Check Out This Video

Final Word of Amazon Honor 7x Quiz Answers

Here finally we have completed our post on Amazon Honor 7x Quiz Answers if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

Leave a Reply