Amazon Fashion Quiz Answers: Win Rs.1000 | Wardrobe Refresh Sale

Today 21st 2017 Amazon Quiz answers are given. Just answer five simple questions and get a chance to win. The quiz will live till. There are total hundred winners who will selected.

As you all know that Amazon conduct their Amazon quiz almost everyday and they offer free smartphone or free Amazon pay balance. So give a try might you all win something.

So without wasting your precious time let’s start. Also read our Amazon Today Quiz Answers where we usually add answer of amazon quiz.

Amazon Fashion Quiz Answers

Amazon Fashion Quiz Answers

How to Play Amazon Fashion Quiz

1. First of all you have to download Amazon app

 

2. After downloading just open the app

 

3. Now sign in into Amazon app by entering your login details or if you don’t have account then register a new id in Amazon

 

4. Then on homepage or dashboard of Amazon app you will see banner of ” Amazon Fashion Quiz Answers ” , just click on it

 

5. Finally you’re done. Now start answering the questions, answers are below.

Amazon Fashion Quiz Answers

1. Who created the first pair of blue jeans?

 

Ans: Levis Strauss

2. What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called ?

 

Ans: Rheson

3. Where would you wear espadrilles?

 

Ans: On your feet

4. What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called?

 

Ans:

5. When is the Amazon Wardrobe Refresh sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

Old Answers


1. Which city is considered the fashion capital of the world?

 

Ans: Paris

2. On which side are the buttons on all shirts for men?

 

Ans: Right

3. In the context women’s fashion, what does L.B.D. stand for ?

 

Ans: Little Black Dress

4. Who designed the first pencil skirt?

 

Ans: Christian Dior

5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

 

Ans: 22 December, 2017

Amazon Today Quiz of December, 2017

Final Word

Here finally we have completed our post on Amazon Fashion Quiz Answers if you have any problem then comment below we will surely look up to your problem and will solve it. Also, visit our for more free recharge tricks. Just subscribe our push notification service for receiving our post notification. Share our post with your friends too.

Leave a Reply